Ухапшен због пљачке па покушао побјећи

nezavisne.com
Ухапшен због пљачке па покушао побјећи

Сарајево - Тридесетседмогодишњи Милутин Старчевић покушао је побјећи полицији, дан након што је ухапшен при изласку из БиХ, пошто за њим трага Интерпол Беч због оружане пљачке, сазнају “Независне”.

Тог држављанина Србије су, како нам је потврђено, гранични полицајци 8. септембра ухапсили на међународном граничном прелазу Шепак.

“Сутрадан ујутру, када је спровођен према Суду БиХ, он је у Сарајеву, када је извођен из полицијског возила, покушао побјећи. Уз помоћ сарајевске полиције је савладан”, појашњава извор “Независних”.

Из Граничне полиције (ГП) БиХ јуче су саопштили да су ухапсили тог држављанина Србије, који је потом предат судским полицајцима Суда БиХ.

Иначе, у саопштењу из ГП БиХ наводе да су протеклих дана, осим овог, имали још два хапшења.

Тако су граничари из Бијељине у уторак ухапсили Д.С. (22), а након што је утврђено да тог држављанина Србије потражује Основни суд у Бијељини због тешке крађе.

“Тај двадесетдвогодишњак контролисан је приликом уласка у БиХ на Рачи”, рекли су из ГП БиХ, те додали да је Д.С. предат бијељинској судској полицији.

Истог дана, на Међународном аеродрому Тузла, на лету из Стокхолма, ухапшен је држављанин Хрватске Т.О.

“Пасошком контролом утврђено је да шездесетједногодишњака  потражује Опћински суд у Живиницама због крађе”, навели су из ГП БиХ.*

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана