Младић избоден ножем на улици у сарајевском насељу Илиџа

Н. Т.
Младић избоден ножем на улици у сарајевском насељу Илиџа

Сарајево - Полиција је ухапсила С. А. и Ц. А. због сумње да су ножем тешко повриједили младића Џ. А. током туче у сарајевском насељу Илиџа.

Према извјештају Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, инцидент се десио у суботу увече у улици Бајрама Хасановића.

- Полицији је око 22.55 часова пријављена туча више особа, а изласком на терен утврђено је да је у том обрачуну Џ. А. задобио повреде опасне по живот. Он је превезен у Клинички центар Универзитета у Сарајеву, гдје је задржан - рекли су у полицији.

Додали су да су брзом акцијом открили ко су учесници туче па су нападачи пронађени и ухапшени сат и по након инцидента.

- Полицајци су у 1.30 часова ухапсили С. А., а сат послије и Ц. А. због основа сумње да су починили кривично дјело наношење тешких тјелесних повреда. Они су предати у просторије Јединице за обезбјеђење објеката и задржавање ухапшених особа, а о свему наведеном је обавијештен дежурни кантонални тужилац у Сарајеву - рекли су у МУП-у Кантона Сарајево и додали да не могу казати више детаља јер истрага овог случаја још није завршена.

Према незваничним информацијама, полиција претпоставља да је С. А. потегао нож током туче и избо Џ. А., док је други ухапшени Ц. А. учествовао у тучи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана