« Деманти или имате рат »

Н. Б.
« Деманти или имате рат »

Бањалука - Брат власнице бањалучког вртића “Звјездица”, Дарко Гуслов тражио од администратора групе “Борба против педофилије” деманти и извињење због објављивања преписке васпитача у поменутом обданишту Н. П. (26) са администраторима странице. Н. П. је под истрагом због педофилије.

- Напишите деманти и извињење вртићу “Звјездица”, запосленима, дјеци и њиховим родитељима. Фино то срочите, знате ви то. Било би паметно да то урадите, вјерујте, јер ако не урадите, не знам како ће се све ово завршити. Очекујем да прочитам деманти у току дана или имате рат са мном и полицијом. Сваког момента очекујем из полиције ваше тачне адресе - написао је између осталог Гуслов једном од администратора групе.

Уредници странице су поруке Гуслов схватили као пријетње.

- Разумемо ми емоцију према сестри, бригу за посао од ког се живи и све људске мотиве.  Након свега, стижу нам и претње. Вртић за нас није био тема, док ви од њега нисте направили тему, и то на такав начин да испадне како је у читавој причи о педофилским склоностима “васпитача”, сада најважније сачувати реноме васпитне установе - навели су на страници “Борба против педофилије”.

Гуслов је потврдио да се дописивао са администраторима странице, која је, као он каже, неозбиљна и неодговорна.

- Нисам никоме пријетио, више сам хтио да психолошки дјелујем. Интересује ме ко су ти људи. Сматрам да су уништили живот момку и вјерујем да у тој групи има поремећених - казао је Гуслов нагласивши да он и његова супруга добијају пријетеће поруке.

Он је реаговао јер се васпитач “Звјездице” Н. П. из Челинца дописивао са администраторима странице мислећи да се дописује са дјевојчицом (13) и ова страница је јавно објавила ту преписку у којој он тражи од ње да му пошаље фотографије на којим је нага.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана