Стојановић: Надлежне службе у потрази за несталим дјечаком и Алмиром Глухићем

Срна
Стојановић: Надлежне службе у потрази за несталим дјечаком и Алмиром Глухићем

Источно Сарајево - Управа Цивилне заштите Републике Српске обавијестила је надлежне службе о потрази за шестогодишњим дјечаком, који је нестао у набујалом потоку у Беговом Хану код Жепча, те Алмиром Глухићем из Завидовића, чије су личне ствари пронађене на лијевој обали ријеке Босне у мјесту Поробић.

Портпарол Републичке управе Цивилне заштите Жељко Стојановић појаснио је да су, на захтјев за помоћ у потрази коју је Републичка управа добила од Федералне управе Цивилне заштите, обавијештене надлежне службе.

"Обавијестили смо своје подручно одјељење у Добоју, те све правне субјекте - удружења грађана, спортска друштва, чије су активности везане за ријеку Босну, као и становништво на том подручју, низводно од Добоја до ушћа, да обрате посебну пажњу да, уколико примијете било какав траг који може указивати на нестале, да нас одмах обавијесте, како би се могло реаговати што прије", рекао је Стојановић.

Дјечак Ибрахим Мешељевић упао је у уторак, 14. маја, у набујали поток возећи бицикл у близини своје куће. Мајка је скочила за њим, али није успјела да га спаси.

Алмир Глухић из Завидовића нестао је у сриједу, 2. маја, у раним јутарњим часовима од кад му се губи сваки траг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана