За јавну расвјету 57.000 КМ

Срна
За јавну расвјету 57.000 КМ

Бањалука - Изградња јавне расвјете у више бањалучких насеља ускоро ће почети у оквиру овогодишњег програма градског Одјељења за комуналне послове, за шта ће из буџета бити издвојено 57.000 КМ.

"Очекујемо ускоро да извођача радова, предузеће жАБЦ солушенсж уведемо у посао, па би ново освјетљење убрзо требало да добију становници огранака улица у више бањалучких мјесних заједница", неводе из ресорног одјељења.


Изградња јавне расвјете планирана је у огранку Улице Новака Пивашевића, Улице Ненада Костића, Улице Пријечани, затим у огранку Улице Првог крајишког пролетерског батаљона, огранку Купрешке улице, огранку Улице Косте Војиновића, дијелу Улице Војводе Уроша Дреновића, те у мјесним заједницама Пискавица, Сарачица, Голеши, Поткозарје, Бронзани Мајдан и Борковићи.

Недавно је и шеталиште за Бањ брдо добило нову, ЛЕД расвјету у укупној дужини од 4,5 километара, саопштено је из Градске управе.

Према плану надлежног одјељења, ове године радиће се расвјета и у приградским насељима Горња Пискавица, Бистрица и Борковићи, заселак Јаруге.

Ребалансом буџета повећана су средства за изградњу јавне расвјете за шта ће ове године укупно бити утрошено 80.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана