U pripremi trpeza za Pravoslavnu novu godinu

A. S.
U pripremi trpeza za Pravoslavnu novu godinu

Banjaluka - Nakon uspješno organizovanog novogodišnjeg i božićnog ručka, humanitarno udruženje “Mozaik prijateljstva” organizuje druženje i svečanu trpezu za sve svoje korisnike povodom Pravoslavne nove godine.

Predsjednik udruženja Miroslav Subašić još jednom poziva sve ljude dobre volje da svesrdno i nesebično podrže i ovu akciju.

- Nama je svaka pomoć dobrodošla, jer želimo da onima koji nisu u mogućnosti pružimo najbolje uslove i da im približimo duh praznika, pa pozivam sve donatore i humane ljude da nas podrže u ovoj akciji - rekao je Subašić.

Druženja koja su organizovana za Novu godinu i Božić najbolja su potvrda rada udruženja i podsticaj za dalji rad. Tom prilikom u dva navrata za više od 300 korisnika su obezbijeđeni paketi osnovnih životnih namirnica, a u svečanoj atmosferi, uz bogatu trpezu i muziku su dočekali praznike.

- Iza nas su dvije uspješne akcije koje ne bi bile moguće bez nesebične podrške volontera i donatora. Drago nam je da su ljudi uvidjeli značaj ovakvih događaja, jer sve veći broj građana se sjeti našeg udruženja i, pored svoje, pripreme hranu i za korisnike udruženja - ističe Subašić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana