Спортистима ново мјесто за тренинге

И. К.
Спортистима ново мјесто за тренинге

Бањалука - На радост свих спортиста, од суботе је званично на располагању и ново мјесто за тренинг, и то у дворани “Центар”, која је изграђена на мјесту некадашњег Шопинг-центра.

Нови спортски дом свечано је отворио градоначелник Игор Радојичић, а част да одиграју прву утакмицу добиле су одбојкашице БЛ Волеја и Инове. Радојичић је нагласио да је то прва јавна спортска дворана која је саграђена у граду од 1978. изузимајући школске и универзитетске хале.

- Дворана “Центар” значајно ће растеретити дворане “Борик” и “Обилићево”, а у будућности, са додатном опремом у коју спадају семафори и трибине, можемо очекивати да ће овдје бити игране и такмичарске утакмице - казао је Радојичић. Према његовим ријечима, у плану Градске управе је градња још три спортске дворане, и то код Основне школе “Бранко Радичевић”, за коју је већ урађен пројекат, као и на Лаушу и код Гимназије, гдје пројекти јавно-приватног партнерства још нису доведени до краја. Додао је да су у изградњу дворане уложена 1,2 милиона КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана