Скраћено радно вријеме Мог маркета 31. децембра

Д. Б.
Скраћено радно вријеме Мог маркета 31. децембра

Бањалука - Ланац продавница “Мој маркет” већ годинама у оквиру акције под називом “Поклонимо осмијехе заједно” даровима уљепшава празничне тренутке удружењима, а овај пут су обрадовали своје раднике одлуком да ће 31. децембра радити скраћено, до 21 час.

Ово су предложили пратиоци “Фејсбук” странице “Тропик”, који су пожељели да радници Нову годину проведу са породицама.

- Циљ акције је да пратиоци наше странице наведу удружење за које сматрају да би било добро да их обрадујемо. На основу тих коментара бирамо удружења којима уручимо поклон пакете - рекла је портпаролка трговинског ланца “Мој маркет” Александра Марковић.

Она је додала да је коментар са највећим бројем лајкова био онај који предлаже да изненаде раднике за празнике скраћивањем радног времена.

- Као друштвено одговорна компанија одлучили смо да усвојимо приједлог наших пратилаца. Само двије продавнице ланца “Мој маркет” биће дежурне 31. децембра, а то су продавница у Борику у улици Живојина Мишића 10 и у Обилићеву (Мејдану) у улици Цара Лазара 23/Б - рекла је Марковићева и додала да ће радници који су се пријавили да раде у дежурним продавницама 31. децембра добити додатну надокнаду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана