Селак: Имамо најбољу листу и огромну подршку народа

Глас Српске
Селак: Имамо најбољу листу и огромну подршку народа

Бањалука - Социјалистичка партија ће у Изборној јединици 3 остварити најбољи резултат до сада јер имамо најбољу листу кандидата за оба нивоа и велику подршку грађана, а посебно млађе популације истакао је предсједник Градског одбора Бања Лука и носилац листе за Народну Скупштину Српске Горан Селак.

Социјалисти су у највећем граду Републике Српске поставили немогућ задатак за остале политичке субјекте по питању пријема нових чланова. У два наврата организовали су подјеле преко 500 чланских картица, а како истичу имају још више од 500 приступница. Носилац листе за Скупштину Српске Горан Селак нагласио је да су Социјалисти препознати као партија разумних и одмјерених људи који заједно раде за добробит друштва.

-  Кроз разговор са нашим симпатизерима и новим члановима, примјетна је снажна подршка политици коју представља Социјалистичка партија, а то је политика сарадње, слоге и вриједног заједничког рада. Народу су досадили бесмислени политички сукоби међу људима који би требали заједно да раде за тај исти народ који представљају. Ми смо одмах иступили са јасном поруком да нећемо да трошимо вријеме и енергију на свађе и пљување, јер пред нама је велики посао на стварању бољих услова живота за све у Бањалуци и Српској. Позвали смо све који тако размишљају да нам се придруже, без обзира којој партији припадају. Резултат тога је више од 1500 нових чланова од почетка године, међу којима је већина припадника младе популације, који нису до сад били чланови ни једне партије – каже Селак.

Политика подршке младима и укључивање младих у процесе одлучивања и креирања политика су такође потези који су Социјалистима донијели велики број нових младих и активних чланова.

- Млади људи нису ни успавани ни лијени. Њих једноставно не занима политика коју воде и представљају већина данашњих политичара и медија. Те приче су њима бесмислене, њих не занима ко је коме шта рекао, него шта је ко конкретно урадио. Млади људи желе да раде, да одлучују и да креирају своју будућност, а углавном им се нуди да слушају једне те исте приче. И то је један од главних разлога што имамо огроман број вриједних младих људи у својим редовима. Са њима је добар резултат неизбјежан – рекао је Селак, иначе један од најмлађих предсједника Градских одбора у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана