Радост празника у срцима малишана

А. С.
Радост празника у срцима малишана

Бањалука - Градоначелник Игор Радојичић јуче је у Центру за социјални рад подијелио пакетиће најосјетљивијој категорији дјеце - малишанима из хранитељских породица.

Иако празнична чаролија обузме улице и домове код већине становништва, та чаролија је често луксуз за поједине. Да сви заслужују подједнаку срећу и радост у вријеме празника свједочи и јучерашња подјела пакетића. Хуманошћу представника фирми и појединаца обезбијеђено је 300 пакетића за најосјетљивије категорије друштва. А радост малишана која је испунила јуче просторије центра најбоља су потврда за све оне који су учествовали у овој акцији да су учинили добро дјело.

Из Центра за социјални рад поручују да су задовољни што су пакетићи обезбијеђени за све малишане и изразили велику захвалност донаторима, НЛБ банци, Младим социјалдемократама СНСД-а, предузећу “Нора пласт”, те Милану Милановићу и Горану Куртиновићу.

- Велику захвалност дугујемо и градоначелнику Радојичићу, без кога не би било могуће организовати ову подјелу пакетића. На његову подршку смо увијек могли рачунати јер је својим радом увијек био посвећен социјалним темама - навели су у Центру за социјални рад.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана