Путници враћани на почетну станицу

В. П.
Путници враћани на почетну станицу

Бањалука - Путници који су се протекле суботе возили на линији број осам Аутобуска станица - Подгора жале се да аутобус, због обуставе саобраћаја у граду, није могао доћи до одредишта, те су враћени на полазну станицу, а новац којим су платили карту није им враћен.

Због одржавања Бањалучког полумаратона у многим улицама био је обустављен саобраћај, па су аутобуси преусмјеравани на алтернативне правце. Путница Данијела Бајић каже да је у суботу у девет часова са супругом ушла у “осмицу” на станици код Пољопривредне школе, те да су платили карте.

- Када смо дошли под Старчевицу, нисмо имали куд и возач нас је вратио на станицу. Рекао је да чекамо нови полазак у 12 сати, јер нема куд да прође. Казао је да нам не може вратити новац јер је већ издао карте - рекла је Бајићева.

Из фирме “Жак турс”, којој припада ова линија, поручују да они који сматрају да су оштећени могу доћи у њихове просторије, те ће им бити враћен новац.

- Возач мора наплатити карту чим путник уђе у аутобус и не зна шта ће се догодити на траси - кажу у “Жак турсу” и додају да су у суботу уводили додатне аутобусе.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана