“Процвјетала” Господска улица

В. Г.
“Процвјетала” Господска улица

Бањалука - У сусрет другом издању “Бањалучког фестивала цвијећа”, који ће бити одржан од 17. до 19. маја у Дому омладине, омиљено шеталиште грађана, популарна Господска улица, добило је покретни дрворед. Десетак жардињера, у којима доминира индијски јоргован, а око њега друго цвијеће, додатно је уљепшало центар града.

- Дио улице Веселина Маслеше украшен је лагерстремијом, украсним громом и са више врста цвијећа, од којих истичемо бунгевилију као једну од најбогатије цвјетајућих пузавица. Тако је главна градска пјешачка зона украшена за љепши угођај како суграђана, тако и туриста, који овог прољећа и љета планирају да посјете град - саопштено је из Градске управе.

Ни пролазници нису крили задовољство украсним жардињерама.

- Господска улица је процвјетала. Уз бањалучку младост и љепоту, а ту подразумијевам нашу дјецу, и ово цвијеће даје епитете Бањалуци да је град зеленила и омладине. Прво, ово је за нас грађане прелијеп призор, а и туристи који дођу моћи ће да причају колико је наш град лијеп у прољеће - казала је становница центра Данијела Пантић.     

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана