Плесачице одушевиле бањалучку публику

А. Ј. Р.
Плесачице одушевиле бањалучку публику

Бањалука - Трибине Универзитетске дворане Универзитета у Бањалуци биле су тијесне да приме велики број Бањалучана који су дошли да подрже суграђанке у борби за медаљу на два турнира у ритмичкој гимнастици која су у суботу одржана у том граду.

У дворани у студентском кампусу у суботу је одржано Шесто првенство Републике Српске у ритмичкој гимнастици и Шести међународни турнир у ритмичкој гимнастици "Бањалука опен 2018", које је организовао Клуб ритмичке гимнастике "Алегро" из Бањалуке.

- Посебно нас радује што је догађај био одлично посјећен и што су трибине дворане биле тијесне за велики број Бањалучана, који су дошли да се упознају са овим олимпијским спортом и подрже домаће такмичарке у веома јакој конкуренцији гимнастичарки из региона - саопштено је из клуба "Алегро" у ком кажу да се такмичење одвијало под строгом палицом врховног судије интернационалне друге категорије Драгане Терзић из Београда.

Истакли су да су, ако је судити према реакцијама њихових гостију, захваљујући врхунској организацији овог такмичења послата лијепа слика из спортске Бањалуке. 

- Многи су већ најавили долазак и наредне године - рекли су у овом Бањалучком клубу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана