На подручјку Бањалуке сви путеви проходни

Срна
На подручјку Бањалуке сви путеви проходни

Бањалука - Сви путни правци и улице првог приоритета у Бањалуци су очишћени и проходни, а екипе зимске службе су на терену и чисте путеве другог и трећег приоритета, речено је Срни у Градској управи.

Од јутрос се у граду чисте и пјешачке стазе, а линије јавног градског и приградског саобраћаја одвијају се према распореду.

Из градског Одјељења за саобраћај и путеве наводе да највише снијега има на подручју Мањаче, односно Стричића, Агиног села и Крмина - око 30 центиметара.

Из предузећа “Чистоћа”, које одржава градско подручје, позвали су суграђане да не паркирају возила на недозвољена мјеста, јер то отежава посао њиховим екипама.

Град Бањалука је подијељен на 14 подручја која се чисте током зиме, односно шест градских и осам сеоских које одржавају бањалучка предузећа “Чистоћа”, “Еко-еуро тим”, “Козарапутеви”, “Ротор”, “Голден кард” и “Нискоградња” из Лакташа.

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, у Бањалуци ће данас бити облачно вријеме са снијегом промјенљивог интензитета, уз формирање сњежног покривача.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, током дана умјерен, сјевероисточни, а највиша дневна температура износиће један степен Целзијусов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана