Inicijative za Aprilske nagrade dostaviti do 15. februara

Glas Srpske
Inicijative za Aprilske nagrade dostaviti do 15. februara

Banjaluka - Javni poziv za dostavljanje inicijativa za dodjelu nagrada i priznanja povodom 22. aprila, Dana grada, otvoren je do 15. februara.

Komisija za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja Skupštine grada objavila je 1. februara ovaj poziv, te je pozvala sva zainteresovana pravna i fizička lica sa područja grada da dostave inicijative.

Inicijative moraju biti obrazložene, naročito biografija za fizička lica, odnosno reference za pravna lica, a potrebno je navesti razloge koji su uticali na podnošenje inicijative, adresu i telefon kontakt osobe, odnosno lica koje se predlaže, te prijedlog nagrade za kandidovano lice. Inicijative je potrebno dostaviti Skupštini grada - Komisiji za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja, na adresu: Trg srpskih vladara broj 1, 78 000 Banjaluka.

Odlukom o nagradama i priznanjima ustanovljeni su Ključ grada, sa poveljom "Počasni građanin grada Banjaluka", Zlatni grb grada, Plaketa grada, te Nagrada grada mladima kao poseban vid priznanja za značajna ostvarenja u svim oblastima života. Nagrade i priznanja mogu se dodjeljivati pojedincima, preduzećima, ustanovama i drugim subjektima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana