Иницијатива за још један парк за псе

А. С.
Иницијатива за још један парк за псе

Бањалука - Љубитељи паса са Старчевице покренуће иницијативу за изградњу новог простора за њихове љубимце у том насељу. Парк у близини тржног центра “Делта” пун је погодак, али за многе грађане је удаљен, а мишљења су да је граду потребан парк на Старчевици или у Обилићеву.

0- Група која се залаже за ову идеју броји неколико десетина власника паса и у наредном периоду предузећемо конкретне кораке према Градској управи.

Надамо се да ће нам град изаћи у сусрет и да ћемо добити кутак за љубимце и с ове стране Врбаса. Постоји неколико локација за то од Ребровачког до Венеција моста или на ливади између Венеција моста и Клинике за душевне болести - рекла је Даринка Зрнић, која са својим љубимцем Лакијем посјећује парк за псе. Велики број пензионера и људи који немају превозно средство жељели би да изведу своје псе у парк, али због удаљености нису у могућности да дођу.

- Мој љубимац обожава да се игра у парку, али понекад је заиста далеко да идемо са Старчевице тамо, а могу мислити како је далеко тек онима што живе на Кочићевом вијенцу или на Лаушу  - додала је Зрнићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана