Бесплатне радионице у мјесним заједницама

Ј. С.
Бесплатне радионице у мјесним заједницама

Бањалука - Удружење грађана “Здраво да сте” током јуна реализује радионице фудбала, кошарке, самоодбране, јоге за дјецу, плеса те креативну радионицу.

Казала је то координаторка пројекта Сњежана Благојевић и додала да ће крајем мјесеца бити организована завршна приредба са учесницима свих радионица. Пројекат “Мјесне заједнице пријатељи дјеце - клубови за дјецу и младе” се реализује у партнерству са градом у оквиру Регионалног програма локалне демократије на западном Балкану. Све спортске и креативне радионице су бесплатне.

- Циљ је унаприједити капацитете и услове заједнице да адекватно одговори на проблеме и потребе дјеце и младих путем креирања садржаја за квалитетно провођење слободног времена и развој позитивних животних вјештина - казала је Благојевићева.

Она је позвала све заинтересоване да се активирају у радионицама и припремама за завршну приредбу. Радионице ће бити одржане према сљедећем распореду: понедјељком МЗ Булевар; уторком МЗ Борик; сриједом МЗ Обилићево; четвртком МЗ Старчевица; петком МЗ Центар један. Радионице почињу сваког радног дана од 18.30 часова, а информације се могу добити путем броја телефона 051/465-590.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана