“Башта сљезове боје” отвара се 15. априла

nezavisne.com
“Башта сљезове боје” отвара се 15. априла

Бањалука - Манифестација “Башта сљезове боја” биће отворена 15. априла на Тргу Крајине и трајаће до 15. јуна.

Замишљено је да “Башта сљезове боје”, која ће бити одржана у оквиру манифестације “Прољеће у Бањалуци”, буде слична “Зимзограду”, који је већ препознатљив пројекат, али на прољеће с брвнарама, разним садржајем и активностима.

“Град је најљепши на прољеће па смо у сарадњи с Градском управом и градоначелником Игором Радојичићем договорили да организујемо овакву манифестацију, по којој би град могао бити препознатљив у наредним годинама”, рекли су у Центру за маркетиншки развој, који је организатор ове манифестације.

Према њиховим ријечима, планирано је да на Тргу Крајине буде постављено шест брвнара те мала бина, на којој би наступали локални пјевачи и пјевачице.

“Наш приједлог је да радно вријеме буде од 10 до 22 часа, да то буде дневна забавна варијанта, а то још морамо усагласити и са закупцима брвнара”, појаснили су организатори.

Додали су да нису хтјели да буде конкуренције на овој манифестацији па ће на њој учествовати закупци различитих врста услужних дјелатности.

“Хоћемо да сви који дођу буду задовољни, заједничка је башта, викендом ће се одржавати концерти, а недјељом је предвиђен дјечји програм”, казали су организатори.

Како су истакли, свакодневно ће програм бити посвећен другој популацији и свако ће наћи нешто занимљиво за себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана