Топли радијатори од данас у Бањалуци

Глас Српске
Топли радијатори од данас у Бањалуци

Бањалука - Еко Топлане Бањалука д.о.о. Бањалука од данас почињу са гријањем стамбених и пословних јединица које су на систему даљинског гријања.

“Током протекле седмице завршено је пуњење система, а такође, грађани су претходно позвани да до 22. септембра заврше све радове на кућним инсталацијама, те да нам у случају цурења воде током пуњења инсталација пријаве, како би била спријечена материјална штета и инсталације оспособљене прије пуштања система у рад”, саопштено је из Еко Топлане Бањалука.

Додају да због због мањих проблема на дистрибутивној мрежи, који су се појавили након пуњења система поједини дијелови града још увијек немају гријање.

“У сваком случају, све техничке екипе су на терену и раде на оспособљавању мреже, због чега молимо кориснике за разумијевање. Молимо и кориснике уколико примјете недостатке у испоруци топлотне енергије да нас контактирају како бисмо исте отклонили у најкраћем временском року”, стоји у саопштењу.

Сва питања или проблеме које грађани имају, а у циљу што боље сарадње и пружања квалитетне услуге, Еко топлане су увеле бесплатну инфо линију 0800 502 12 која је активна за кориснике сваким радним даном од 07.30 до 15.30, а корисници могу послати и mail на [email protected] или посјетити Кориснички центар у улици Булевар војводе Живојина Мишића 32. Са циљем редовног информисања корисника, од недавно је активан и web site www.ekotoplanebanjaluka.com.

“Осим тога, апелујемо на кориснике који нису измирли своја дуговања у циљу што боље сарадње, али и функционисања и пружања квлитетне услуге, да их измире у што краћем року”, наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана