Шпирић и Мркобрада упалили рефлекторе на стадиону “БСК-а”

Срна
Шпирић и Мркобрада упалили рефлекторе на стадиону “БСК-а”

Бањалука - Носилас листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Никола Шпирић и шеф омладинске школе фудбала у бањалучком “БСК-у” Синиша Мркобрада упалили су вечерас рефлекторе на стадиону овог спортског колектива, чиме су омогућени бољи услови за рад и тренинге.

Шпирић је рекао новинарима да је од представника “БСК-а” сазнао да су рефлектори један од приоритета овог клуба, те да је у сарадњи са директором “Електрокрајине” Секом Кузмановић ријешио проблем расвјетних стубова, а да је, након тога, фирма “Електрообнова” дала рефлекторе.

Шпирић, који је овим поводом вечерас одиграо ревијални меч на стадиону, нагласио је да је ово за њега најљепше вече у Бањалуци, с обзиром на бројност окупљене дјеце, међу којима су многи будући голгетери и шампиони.

“Увјерен сам да ће они бити понос Бањалуке и Републике Српске”, рекао је Шпирић, додајући да су рефлектори једна од највећих инвестиција у стадион “БСК-а”.

Замјеник градоначелника Срђан Амиџић захвалио је Шпирићу на томе што је одлучио да на овај начин помогне омладинској школи фудбала “БСК-а”.

“Градска управа улаже доста када је у питању омладински спорт и враћање спорта у школе. У вези с тим, свима је познат пројекат покретања омладинских секција у школама, на шта смо посебно поносни”, рекао је Амиџић.

Мркобрада је истакао да је Шпирић подржао иницијативу у вези са рефлекторима и био главни мотор овог пројекта који је завршен у рекордном року. “То значи живот за наш клуб”, истакао је Мркобрада.

Ревијални меч пратила је бројна публика, а заслужним донаторима и онима који су помогли да се игра и тренира под рефлекторима, представници “БСК-а” су даровали спортске реквизите, дресове и умјетничке слике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана