Резервације за најлуђу но­ћ у Бањалуци од 20 до 120 марака

Дејана Братић
Резервације за најлуђу но­ћ у Бањалуци од 20 до 120 марака

Бањалука - Они који планирају да испрате стару годину у једном од кафића, клубова или ресторана за резервацију у овим угоститељским објектима углавном треба да издвоје од 20 до 120 марака.

Добру забаву у најлуђој ноћи обећавају сви, а оно што нуде за тај новац разликује се од мјеста од мјеста. Менаџери угоститељских објеката кажу да је потражња за резервацијама у пуном јеку. У већини ресторана одавно је почела јагма за мјестима, па су због тога многи већ у новембру одлучили да купе карте. Слично је и у ресторану “Стара Ада” гдје су рекли да је више од пола мјеста резервисано.

- Цијена карте је 100 КМ, а за забаву ће бити задужени Марко Козомара и “Но комент бенд”. У ову цијену је урачуната свечана вечера, аперитив и шампањац. Задовољни смо заинтересованошћу, а потражња је већ почела у новембру - казали су у овом ресторану.

Они који се одлуче за прославу у винском бару “Прованса” за резервацију треба да издвоје 50 КМ.

- У посљедње двије седмице је посебно велико интересовање за резервације. У цијену је укључено пиће добродошлице, меза и шампањац у поноћ - рекли су овом винском бару.

Љубитељи староградске музике, по цијени од 120 КМ, могу себи да обезбиједе дочек Нове године у ресторану “Мала Скадарлија”.

- Сви посјетиоци моћи ће уживати уз бисере староградске и народне музике, као и гурманске специјалитете. Конзумација пића и хране је неограничена - рекли су овом ресторану.

У клубу “Драма” кажу да су цијене приближно исте као лани, те да су добили велики број захтјева за резервације.

- Од протеклог мјесеца нам пристижу захтјеви. За забаву ће бити задужен Душан Кострешевић. Цијена улазнице за мушкарце је 50, а за даме 40 КМ и у ово су укључени пиће добродошлице и храна - рекао је менаџер клуба “Драма” Борис Удовичић.

Они који се одлуче за пабове, мјесто ће моћи да резервишу у пабу “Дебела Берта”, гдје ће за забаву бити задужена група “Одеон”.

- Презадовољни смо потражњом, захтјеве за резервацију смо добијали чак и прије формирања понуде. Што се тиче цијена, резервације за жене су 40 КМ, а за мушкарце 50 КМ. У цијену је урачунато пиће добродошлице и храна - рекли су у “Дебелој Берти”.

У неким локалима још није одређена понуда, а власници кажу да ће то највјероватније бити учињено наредних дана.

- Очекујемо да ће цијена резервације бити одређена до краја ове седмице. Не сумњамо у лијеп провод и добру забаву - рекли су у “Мек Тир” пабу.

И ове године многи ће 2019. дочекати у својим домовима, а новогодишњу прославу у граду обиљежиће три велика концерта. Према програму, 30. децембра наступиће Харис Џиновић, у новогодишњој ноћи Жељко Самарџић и Никола Роквић, док ће 1. јануара Бањалучане и туристе из цијелог региона забављати Жељко Јоксимовић.

Дуже радно вријеме

Угоститељски објекти смјештени ван стамбено-пословних зграда колективног становања од 15. децембра 2018. године до 15. јануара 2019. године моћи ће да раде дуже.

Према закључку који је донио градоначелник Игор Радојичић угоститељски објекти радиће неограничено 1, 2, 7. и 14. јануара.

Осталим данима ресторани и кафићи ће радити од седам до један час, а викендом до два, док ће угоститељски објекти са знаком “златна кашика” фајронт правити сат касније. Ноћни клубови ће моћи да раде до четири часа, а викендом до пет.

Бесплатан улаз

У многим кафићима и клубовима биће организована прослава Нове године, а улаз неће бити наплаћиван.

За љубитеље рок музике “Сити паб” обезбиједио је бесплатан улаз, а за забаву биће задужени ди-џеј Коко и ди-џеј Џиги.

- Улаз је бесплатан, важно је само да дођете раније, око 21 час и тако резервишете своје мјесто - рекли су овом пабу.

И у ноћном клубу “Бум бум рум” улаз ће бити бесплатан за све оне који се одлуче да прославе Нову годину у њему.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана