Расписани позиви за продају покретне имовине у пословној зони Рамићи-Бањалука

Срна
Расписани позиви за продају покретне имовине у пословној зони Рамићи-Бањалука

Бањалука - Град Бањалука расписао је данас два јавна позива за продају покретне имовине у Пословној зони “Рамићи-Бањалука”.

Један позив се односи на продају преостале опреме у Пословној зони процијењене вриједности 18.600 КМ, док се други поновљени јавни позив односи на продају резервних дијелова, уређаја и опреме процијењене вриједности 175.000 КМ.

Оба јавна позива отворена су до 6. јула.

Покретна имовина продаје се у виђеном стању, без права купца на накнадну рекламацију на исправност, комплетност и техничке карактеристике.

Право учешћа имају сва домаћа и страна правна и физичка лица која доставе писане понуде, непосредно или путем поште, у року утврђеном овим поновљеним јавним позивом.

Покретна имовина која је предмет продаје налази се у Пословној зони “Рамићи-Бањалука”, а заинтересовани понуђачи је могу разгледати радним данима од 11.00 до 14.00 часова у току трајања поновљеног јавног позива.

Све додатне информације за оба јавна позива заинтересовани могу добити у просторијама Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање - Одсјек за сарадњу са инвеститорима и пословну зону, Улица краља Алфонса 13 број један или на број телефона 051/220-280.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана