Previranja u banjalučkoj Skupštini grada: SDS ulazi u koaliciju sa SNSD-om?

nezavisne.com
Previranja u banjalučkoj Skupštini grada: SDS ulazi u koaliciju sa SNSD-om?

Banjaluka - Ako rukovodstvo Srpske demokratske stranke prećutno ili na bilo koji način dozvoli koaliciju sa SNSD-om na lokalnom nivou u Bijeljini, Doboju, Tesliću, spreman sam sa gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem da razgovaram o svakoj vrsti saradnje koja je u interesu građana Banjaluke, napisao je danas na svom Facebook profilu Aleksandar Petković, odbornik SDS u Skupštini grada Banjaluka.

On je za “Nezavisne” potvrdio da je spreman na sradnju sa Igorom Radojičićem, gradonačelnikom Banjaluke jer želi da se objelodani šta se desilo sa Davidom Dragičevićem, odnosno da se rasvijetli njegovo ubistvo.

"Život na ovim prostorima zavisi nam od rješenja tog slučaja. Za saradnju sam u svakom obliku koja će donijeti dobrobit građanima, a ne pojedincima. A druga strana poruke je za one koji žele da učestvuju u ovome i kojima je prvenstveno cilj, govorim o političkim partijama koje žele d aučestvuju u vlasti, odnosno, pojedince koje grade mogućnost svoja štićenja svoga interesa", objasnio je Petković i istakao da govori za čelnike političkih partija koje su se "debelo" obogatili svih ovih godina.

Da će sutra biti zanimljiv dan u Skupštini grada Banjaluka, potvrđuje i nezvanična informacija “ Nezavisnih” da Mišo Kovačević, odbornik Socijalističke partije prelazi u SNSD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana