Матуранти Медицинске школе затварају једну страницу у свом животу FOTO

nezavisne.com
Матуранти Медицинске школе затварају једну страницу у свом животу FOTO

Бањалука - Матуранти Медицинске школе, својим добрим расположењем и прекрасним одјевним комбинацијама, вечерас су красили бањалучки парк “Петар Кочић”.

Породица и пријатељи као и у сваком битном животном тренутку и вечерас су били ту, да испрате своје матуранте у ово за њих посебно вече.

Матуранти кажу да ће им школски дани остати у најљепшем сјећању, јер у школским клупама су нашли пријатеље за цијели живот.

Огњен Вујковић, матурант општег смјера, каже да даље планира уписати Медицински факултет и наставити у том правцу, јер је то најхуманији посао.

“Медицина је оно што волим, и даље ћу наставити у том смјеру, а школу ћу памтити по томе што сам у њој много научио и што сам стекао бројне пријатеље”, рекао је Вујковић.

Рада Перић, матурантица општег смјера казе да ће школу памтити по пријатељству које је стекла у школским клупама, а да даље планира волонтирати, а онда наставити радити.

“Школу ћу памтити по друштву, пријатељима што сам стекла и по многим занимљивим моментима”, рекла је Перићева.

Матуранти су након окупљања и фотографисања у парку продефиловали до хотела “Босна” гдје ће наставити своје славље.

За матуранте Медицинске школе једна животна страница вечерас се затвара, страница школских дана, дружења и школских љубави, а већ сутра почиње ново поглавље.

Сутра ће матуру прославити матуранти Пољопривредне школе и Средњошколског центра “Гаудамус”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана