Karanovac dobio dječije igralište

Srna
Karanovac dobio dječije igralište

Banjaluka - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas novoizgrađeno dječije igralište u naselju Karanovac, koje je donacija preduzeća "Drvoprodeks" i Fudbalskog kluba "Karanovac".

Radojičić je rekao je da je ovo šesnaesto igralište sagrađeno u velikoj akciji koju je Grad započeo prošle godine sa društveno odgovornim kompanijama, saopšteno je iz Gradske uprave.


"Širimo se i na seoska i prigradska područja, a izbor ponuđene lokacije za igralište je na sponzorima. Ovaj put, hvala preduzeću žDrvoprodeksž i FK Karanovac", rekao je Radojičić.

On je istakao da je ovo dobar primjer i drugim kompanijama, koje posluju na seoskom i prigradskom području, da se priključe akciji i u tim sredinama za djecu urade nešto ovako.

"Kompanija žDrvoprodeksž, pored toga što zaopšljava veliki broj mještana iz ovog kraja, i donacijom igrališta doprinosi svojoj zajednici", zaključio je Radojičić.

Predsjednik Mjesne zajednice Karanovac Boško Vuksan rekao je da novo igralište znači mnogo za mještane, te je zahvalio donatorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana