Данило Милосављевиће гласом осваја срца публике и жирија

Дејана Братић
Данило Милосављевиће гласом осваја срца публике и жирија

За младог Бањалучанина Данила Милосављевића (11) кажу да има анђеоску боју гласа која осваја срца публике и жирија, а потврда свега су многобројне побједе на фестивалима и бројна признања са музичких такмичења у протеклих неколико година.

- Музика је за мене живот и док пјевам, осјећам се предивно. Волим да тај осјећај дијелим са публиком. Једна од великих жеља ми је да наступим у “Пинковим звездицама” и тамо покажем колико вриједим - истакао је Милосављевић.

Овај раздрагани ђечак наизглед се ни по чему посебно не разликује од својих вршњака, али када запјева, никога не оставља равнодушним.

- Највише волим да пјесмом развеселим тужна лица. То ме чини неизмјерно срећним. Кад год имам прилику, ја пјевушим - испричао је кроз смијех Милосављевић.

У његовој соби посебно мјесто има полица коју красе многобројни пехари и дипломе, а однедавно је ту гран при који је протеклог викенда освојио на фестивалу “Шарени вокали” у Сомбору.

- Нисам очекивао побједу, али пјесма “Љубав бескрајна” је освојила публику и стручни жири. Био сам веома срећан због апсолутне побједе. Такви наступи ме мотивишу да радим још више - казао је Милосављевић.

Додао је да је посебно захвалан свом професору Марку Цвијићу који редовно ради с њим.

- Пјевањем се бавим већ неколико година, а похађам и Малу пјевачку академију. Редовно вјежбам са својим ментором Марком коме сам заиста захвалан за знање које ми несебично преноси - истакао је Милосављевић.

Посебно истиче да му је највећа подршка породица која је увијек уз њега на свим такмичењима.

- Сви смо поносни на Данила и успјехе које остварује. Много се труди, а музика је његова велика љубав - рекла је Данилова мајка Теа Милосављевић.

Додала је да је много напредовао и да због тога велику захвалност дугују Малој пјевачкој академији, професорици Каролини Михаиловић и професору Марку Цвијићу.

Срећу због успјеха младог пјевача није крио ни његов професор Марко Цвијић.

- Данило много ради на себи. Он је изузетно вриједно и талентовано дијете. Задовољство је радити са таквим учеником - истакао је Цвијић.

 

“Оскар популарности”

Данило Милосављевић, поред учешћа на разним такмичењима, ове године наступио је раме уз раме са бројним регионалним музичким звијездама на манифестацији “Оскар популарности”. Пјевао је са Бојаном Радовановић која је била представница Србије на ђечијој “Евровизији”.

- Велика нам је част што је баш њему указано повјерење да отвори ову манифестацију - рекла је Данилова мајка Теа Милосављевић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана