Чубриловић: Бањалука препознатљива европска дестинација

Срна
Чубриловић: Бањалука препознатљива европска дестинација

Бањалука - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је данас градоначелнику Бањалуке Игору Радојичићу и предсједнику Скупштине града Зорану Талићу 22. април - Дан града са жељом да наставе интензиван развој града који је постао препознатљива европска дестинација.

Чубриловић је у честитки Радојичићу, његовим сарадницима, одборницима у Скупштини града и свим грађанима Бањалуке, изразио увјерење да ће управа града и даље радити на добробит Бањалучана.

Он је истакао да је Бањалука једна од најуспјешнијих и најфункционалнијих локалних заједница у Републици Српској и добар примјер управљања ресурсима, привредним и другим расположивим потенцијалима.

Чубриловић је навео да је заједнички циљ свима даља изградња града као модерног административног, привредног, универзитетског, културног и туристичког центра Републике Српске, саопштено је из кабинета предсједника Народне скупштине Српске.

“Вјерујем да ћемо заједничким дјеловањем и напорима у наредном периоду остварити још запаженије резултате у Бањалуци, граду са значајним развојним могућностима и на тај начин допринијети бољој будућности Републике Српске”, навео је Чубриловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана